برگزاری مراسم به مناسبت روز دانشجو

تاریخ برگزاری: روز سه شنبه مورخ 97/09/20

به مناسبت روز دانشجو مراسمی در سالن همایش خلیج فارس شهرستان هندیجان با حضور ریاست دانشگاه آزاد اسلامی هندیجان ،اساتید، کارمندان و دانشجویان برگزار گردید. در این جشن فرماندار محترم شهرستان و دیگر مسئولین شهرستان به عنوان مهمان حضور داشتند . مراسم ابتدا با تلاوتی از آیات قران کریم آغاز گردید و سپس سرود ملی کشور عزیزمان ایران اجرا شد ، در ادامه دانشجویان گروه تئاتر دانشگاه آزاد اسلامی واحد ماهشهر نمایشی را اجرا نمودند. بعد از اجرای تئاتر از فرماندار محترم شهرستان جناب آقای مهندس مودت دعوت به عمل آمد که برای دانشجویان به مناسبت روز دانشجو صحبت نمایند که ایشان ضمن تقدیر از دانشجویان و جامعه دانشگاهی برای حل معضلات و مشکلات شهرستان در تمامی زمینه ها از جمله اشتغال جوانان و پیشنهاد طرح های اشتغال زایی از دانشجویان کمک و مشورت خواستند. بعد از اتمام سخنرانی آقای فرماندار توسط دانشجویان سوالاتی از ایشان مطرح گردید که ایشان پاسخ نمودند. در آخر از دانشجویان ممتاز دانشگاه تقدیر به عمل آمد و جوایزی به آنها اهدا گردید.